Connect with us

Actualitat

Llucmajor declara desert el concurs del solar per construir el nou PAC

Llucmajor declara desert el concurs del solar per construir el nou PAC

El departament d’Urbanisme va resoldre que cap de les quatre propostes presentades s’ajusten als requisits exigits

L’Ajuntament de Llucmajor ha declarat desert el concurs que va convocar en el seu moment per tal de poder construir el nou PAC del municipi. Pel que sembla, cap de les quatre ofertes presentades per diversos particulars reuneixen els requisits necessaris.

Una vegada coneguda la notícia, MÉS per Llucmajor ha emès un comunicat recordant que “ja vàrem advertir que aquest procés retardaria la construcció d’una infraestructura molt important. Malauradament el temps ens ha donat la raó”.

Davant aquesta situació, des de MÉS per Llucmajor reclamen celeritat al govern municipal a l’hora de cercar alternatives, “per a poder tenir un PAC a Llucmajor ben aviat, i la millor alternativa és que la deixà enllestida el pacte anterior”, insisteixen.

La formació ecosobiranista recorda que “la passada legislatura, des de l’equip de govern i amb el nostre regidor Jaume Tomàs al capdavant de l’àrea d’Urbanisme, aconseguírem el solar situat entre ses Escoles i la ronda de Ponent via conveni urbanístic i mantenim que és la millor opció per situació, connectivitat i la superfície disponible. Reclamam que l’equip de govern continuï amb la nostra tasca i posi en marxa les gestions per aconseguir aquest solar”, segons la portaveu, Maria Barceló.

MÉS per Llucmajor defensa que la millor opció és el solar que el pacte anterior deixà enllestit via conveni

Cal recordar que el Centre de Salut de Migjorn, situat al carrer d’Antoni Maura, presenta des de fa anys problemes per manca d’espais en una infraestructura que no permet ampliar-ne les instal·lacions.

Són tendència