Connect with us

Actualitat

Un incendi obliga a evacuar a 475 alumnes de l’IES Santanyí i a interrompre les classes

Un incendi obliga a evacuar a 475 alumnes de l'IES Santanyí i a interrompre les classes

L’origen s’ha produït en el quadre elèctric d’unes plaques solars del mateix centre; no hi ha hagut que lamentar danys personals

Un incendi, que ha provocat una extensa fumera, s’ha declarat aquest divendres, minuts després de les 11.30 hores d’aquest matí, a l’IES de Santanyí. L’origen ha estat a conseqüència del mal funcionament d’un quadre elèctric corresponent a les plaques solars del mateix centre educatiu.

La ràpida intervenció dels Bombers, efectius de la Policia Local i Protecció Civil ha permès que la situació estigués controlada minuts després. Encara així, i com a mesura preventiva, els 475 alumnes de l’Institut han estat evacuats als exteriors de l’edifici escolar, havent d’interrompre temporalment les classes.

L’extensa fumera s’ha propagat ràpidament pels interiors del centre i de les aules. No hi ha que lamentar danys personals. S’ha obert una recerca amb la finalitat d’esclarir les causes que han provoca aquest incident.

La ràpida intervenció dels Bombers, efectius de la Policia Local i Protecció Civil ha permès que la situació estigués controlada minuts després.

Fotos: Protecció Civil de Santanyí / Policia Local de Santanyí

Són tendència