Connect with us

Vídeos Recomanats

La cultura és segura

“La cultura dona vida, dona vida a la cultura”, nova campanya del Consell per promoure esdeveniments culturals

La Direcció Insular de Cultura ha llençat un vídeo promocional dels esdeveniments culturals en què, amb el lema «La cultura dona vida, dona vida a la cultura», s’incideix en què la cultura és segura «amb l’objectiu d’animar els ajuntaments a programar actes i al públic a assistir-hi amb responsabilitat per contribuir a la dinamització del sector», ha dit la vicepresidenta i consellera de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca, Bel Busquets, durant la presentació.

Busquets ha recordat que ara que les mesures per evitar contagis tornen a permetre la programació d’esdeveniments culturals en diferents espais, a teatres i auditoris, és cabdal que els ajuntaments reprenguin esdeveniments i espectacles ajornats i en prevegin de nous.

El vídeo, que ha elaborat Cinètica Produccions, SL com a encàrrec de Cultura després d’un procés de selecció, compta amb la participació d’artistes, companyies, ajuntaments i públic. Es va rodar seguint totes les mesures d’higiene i seguretat en esdeveniments culturals del CACIM programats a diferents municipis de Mallorca i també al Teatre Principal.

Així, els esdeveniments enregistrats són el club de lectura d’adults de la Biblioteca d’Esporles; un concert de Xanguito; Very Very Slightly (coproducció del Teatre Principal); Els ocells (La calòrica, amb la col•laboració de la Fundació Mallorca Literària); una escenificació vocal i corporal de poemes en català (Tschock cultura); El viatge, de Laboratori de somnis (dins dels cicle EL JARDÍ MÀGIC) i Un Quixot de cine (Arsis Produccions Musicals).

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència