Connect with us

Vist a les xarxes

Dhraa, es ven

Dhraa, es ven

El portal immobiliari ‘Inmohausml’ oferta el complex de la vella discoteca, situada entre Porto Cristo i Sa Coma, per 277.000 euros

El portal immobiliari ‘Inmohausml’ oferta la vella sala de festes ‘Dhraa’, situada entre Porto Cristo i Sa Coma, per 277.000 euros.

El diari ‘Ultima Hora’ avança aquest dijous la notícia. La fitxa corresponent a la venda de la vella parcel·la, destaca que la primera propietat va ser una discoteca que està tancada des de fa anys. Necessita una inversió per obrir, però té llicència d’activitat sense revocar, concedida per l’Ajuntament de Manacor gràcies a una declaració d’Interès General del Govern balear al 1996, corresponent als usos de sala de festes, bar, restaurant, Sala d’exposicions  i piscina.

Disposa d’un restaurant, que segons la mateixa oferta, va estar funcionant fins fa uns dos anys. Destaca que “podria tornar a posar-se en marxa amb facilitat”.

També compta amb una braseria més petit, actualment llogat. Inclou un habitatge en planta, pis amb cèdula d’habitabilitat. El complex ha estat posat a la venda en el seu conjunt i es compon d’uns 9000 m2.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència