Connect with us

Actualitat

Els hotelers demanen a l’Ajuntament de Felanitx actuacions de millora a la zona costanera abans de l’estiu

Els hotelers demanen a l'Ajuntament de Felanitx diferents actuacions de millora a la zona costanera abans de l'estiu

Un nou aparcament municipal, el soterrament del cablejat telèfonic, adaptar l’accés a la platja per persones amb mobilitat reduïda, entre les demandes

L’Ajuntament de Felanitx s’ha reunit aquest dijous amb l’associació hotelera de Cala d’Or que engloba els hotels de Cala Ferrera, Portopetro i Cala Mondragó. Entre les demandes de l’associació i que han fet arribar a l’Ajuntament es troben la construcció d’un aparcament municipal a l’avinguda de Felanitx, el soterrament del cablejat telèfonic, adaptar l’accés a la platja per persones amb mobilitat reduïda i adequar l’entrada a Cala Serena o be arreglant la carretera o la voravia destinada als ciutadans.

El batle de Felanitx, Jaume Monserrat en el transcurs de la reunió s’ha compromès a estudiar amb els tècnics la viabilitat dels projectes presentats per l’associació. “En tema d’aparcament és important avaluar una nova zona per estacionament de cotxes i tenir en compte poder instal·lar punts de recàrrega per cotxes elèctrics”, ha destacat el batle.

En la visita a Cala Ferrera els responsables polítics han fet un recorregut per diferents zones i s’han compromès a asfaltar un dels carrers que tenen desperfectes, adesar diferents fanals i netejar els jardins i espais públics que actualment ja estan fent feina els treballadors de la brigada municipal.

A la reunió també hi han assistit la regidora de turisme, Melanie Mesquida i la regidora de medi ambient, Catalina Soler.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.

Són tendència

© 2022 defrancdigital.com