Connect with us

Actualitat

Demanen més mesures de control sobre l’adjudicatària de la neteja a Manacor

Manacor fa públic les freqüències de neteja de cadascun dels carrers dels distints nuclis urbans del municipi

El PP, mitjançant una moció que serà debatuda en el pròxim ple municipal, denuncia la deixadesa de funcions per part de la concessionària del servei

El Partit Popular de Manacor ha presentat una moció perquè sigui debatuda en el pròxim ple municipal, on denúncia la deixadesa de funcions per part de l’empresa del servei de neteja viària en el municipi.

Segons el parer dels populars, “mai s’havia disposat de tant personal com ara, ni tampoc de tanta dotació econòmica, destinada a la neteja viària i a la recollida d’escombraries. Malgrat això, hem detectat moltes queixes veïnals davant la falta de neteja en el municipi, fets que posen de manifest una deixadesa important i intolerable de l’empresa concessionària pel que respecta a les seves funcions”.

Els populars exigeixen que l’Ajuntament de Manacor adopti més mesurades de control sobre la qualitat del servei. Demanen que “es realitzi una auditoria de tots els treballs de neteja controlats mitjançant GPS, que s’exigeixi l’estricte compliment del contracte del servei i s’utilitzin tots els mecanismes establerts en el propi contracte de concessió per a exigir el compliment del mateix, aplicant les sancions contemplades en aquest, sense descartar la resolució de la concessió administrativa per incompliment”.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència