Connect with us

Vist a les xarxes

Bartomeu, en llibertat amb càrrecs

Bartomeu, en llibertat amb càrrecs

Aquest dimarts s’ha aixecat el secret de sumari de la causa que està sent investigada i el Barça com a institució queda exculpat dels possibles delictes

L’expresident del Barça, Josep Maria Bartomeu, i qui era considerat la seva mà dreta al club, Jaume Masferrer, han quedat en llibertat amb càrrecs. Tots dos, investigats pels delictes d’administració deslleial i corrupció als negocis, s’han acollit al seu dret a no declarar, i la magistrada que dur el cas, ha decidit la llibertat provisional.

Bartomeu i Masferrer han passat la nit retinguts una comissaria dels Mossos d’Esquadra, després dels escorcolls que van tenir lloc aquest passat dilluns en el marc del cas anomenat ‘Barçagate’, relacionat amb un assumpte de xarxes socials.

La causa continua oberta i, de fet, aquest mateix dimarts s’ha aixecat el secret de sumari. El Barça com a institució queda exculpat dels possibles delictes perquè apareix com a perjudicat i no com a imputat, i només s’investiga a Bartomeu i Masferrer. La magistrada ha autoritzat que se’ls entregui tota la documentació del cas.

Són tendència