Connect with us

Vist a les xarxes

La Justícia entén que la mort de Joana Lliteras no pot considerar-se “accident laboral”

El marit es va veure obligat a posar el cas en mans dels tribunals perquè es reconegués el seu dret a cobrar la viduïtat

La mort de Joana Lliteras, la farmacèutica de Manacor que va morir a causa de la torrentada de Sant Llorenç, ocorreguda ara fa una mica més de dos anys, no va ser un accident laboral, malgrat que es dirigia del seu lloc de treball a casa seva . Així ho han decidit els tribunals de Justícia, segons una resolució que avança Diario de Mallorca aquest dimarts.

La parella de la victima, es va veure obligat a posar el cas en mans dels tribunals perquè es reconegués el seu dret a cobrar la viduïtat i que els seus dos fills rebin una pensió d’orfandat.

La dona va ser una de les 13 víctimes que van morir a conseqüència de les greus inundacions, on també va morir el seu fill Arthur, de cinc anys d’edat, que va poder ser localitzat dies després de la tragèdia.

La família considera que la mort s’havia de considerar com un accident laboral. Finalment, els tribunals han desestimat aquesta petició.

Són tendència