Connect with us

Actualitat

Miquel Llabrés Galmés, nou cap de la Policia Local de Felanitx

Miquel Llabrés Galmés, nou cap de la Policia Local de Felanitx

Ocuparà el càrrec d’inspector en comissió de servei durant un any, prorrogable a dos

El batle de Felanitx, Jaume Monserrat, ha nomenat a Miquel Llabrés Galmés com a nou cap del cos de la Policia Local de Felanitx. Natural d’Inca, té 49 anys, i ocuparà el càrrec d’inspector en comissió de servei pel termini d’un any, prorrogable a dos, segons ha informat el Consistori.

Monserrat ha explicat que “l’objectiu amb aquesta incorporació és el compromís que hi havia per part de l’Ajuntament de refer tota l’estructura de comandament. Donar l’estabilitat que es necessita a un cos policial, esperam que la decisió presa sigui encertada i que les millores fetes es reverteixin en un millor servei”.

Per part seva, Miquel Llabrés assumeix la nova tasca professional amb molta il·lusió i esper adaptar-me al més aviat possible. He triat Felanitx com una opció de futur i esper poder acabar la meva carrera aquí. S’ha de fer feina en els diferents nuclis de població i sobretot preparar la desescalada que ens ve”.

A l’acte de presa de possessió també hi va assistir el regidor de Seguretat Ciutadana, Sebastià Adrover qui li va dessitjar sorts i encerts en aquesta nova etapa.

Miquel Llabrés va entrar a la Policia local de Banyalbufar l’any 1992. Dos anys després l’any 1994 entrà a formar part del cos policial de l’Ajuntament d’Inca, lloc de feina que ha mantingut fins a l’actualitat en diferents àmbits. A Inca ha desenvolupat tasques en la categoria d’agent de barri i intervenció immediata. Posteriorment al 2005 va ascendir a la categoria d’oficial exercint de cap de torn. Ha dirigit la unitat de prevenció amb l’objectiu de prevenir conductes antisocials o delictives en espais públics. A més ha donat suport tècnic a les diferents unitats del cos. A finals de l’any 2017, va ser nomenat oficial adjunt a la prefectura de la Policia Local d’Inca, participant de manera activa en la direcció del cos. El setembre de 2019 se li encarregà ser responsable d’àrea de Trànsit.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència