Connect with us

Actualitat

Desallotjada una festa il·legal amb 40 persones en una finca de la carretera Manacor-Sant Llorenç

Desallotjada una festa il·legal amb 40 persones en una finca de la carretera Manacor-Sant Llorenç

Els fets es van produir aquest passat diumenge, devers les 16 hores del capvespre

Aquest passat diumenge 28 de febrer cap a les 16.00 hores del capvespre, el telèfon d’emergències 112 va rebre diverses telefonades de diferents veïnats alertant que a la carretera Manacor-Sant Llorenç, concretament a la zona del ” Camí de Son pobre ”, hi havia una finca on s’estava celebrant una festa amb l’afluència de gran nombre de vehicles i persones.

Fibra óptica Conecta Balear en Manacor

Tot seguit, la central de la Policia Local de Manacor va mobilitzar un operatiu perquè comprovés els fets, i un cop comprovada la veracitat de la telefonada es van mobilitzar unitats de la Policia Local de Manacor i de la Policia Nacional per dur a terme una actuació conjunta. A l’arribada dels agents al lloc dels fets, algunes de les persones van intentar abandonar-lo fugint camp a través. Es va comprovar que hi havia unes 40 persones (30 majors d’edat i 10 menors) que pertanyien a uns 12 nuclis familiars, participants en la festa, així com a gran quantitat de menjar i beure preparats per la festa.

Els participants i l’organitzador s’exposen a sancions d’entre 3.001 i 60.000 euros

Es va comprovar que hi havia unes 40 persones (30 majors d’edat i 10 menors) que pertanyien a uns 12 nuclis familiars.

Els agents actuants varen identificar les persones i varen informar la persona que es va identificar com propietari de la finca que havia de cessar immediatament l’activitat. Els agents varen aixecar acta per les infraccions a la vigent normativa COVID, per una infracció greu a la normativa COVID que preveu sancions d’entre 3.001 i fins a 60.000 €, tant pels organitzadors com pels participants a festes il·legals.

Els participants i l’organitzador s’exposen a sancions d’entre 3.001 i 60.000 euros

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència