Connect with us

Actualitat

Calonge remodelarà l’entorn de l’església

Els paviments de la zona seran remodelats, principalment dels dos carrers laterals del temple i de la plaça Sant Miquel

Es tracta d’un projecte per millorar l’entorn de l’església de Calonge, que consisteix en renovar els paviments, principalment dels dos carrers laterals del temple i de la plaça Sant Miquel.D’aquesta manera es guanyarà espai per als vianants, se sembraran arbres i es facilitarà al mateix temps l’accessibilitat, ja que tot el carrer quedarà al mateix nivell i sense voreres.

Segons ha explicat la batlessa de Santanyí, Maria Pons, “projectes com aquest són una gran satisfacció per al nostre equip de govern. L’objectiu sempre és millorar la vida i l’entorn de la ciutadania, i amb obres com aquesta crec que ho podem aconseguir. Gràcies al finançament que rebem del Pla d’Obres i Serveis del Consell de Mallorca, podrem executar el projecte ben aviat, que tindrien un termini d’execució de quatre mesos”.

Les obres previstes tindrien un termini d’execució de quatre mesos

El projecte té un pressupost de 210.059,74 euros, i una vegada licitat i adjudicat, es podria enllestir en quatre mesos. El Consell de Mallorca subvenciona el 100% de les obres, tot i que queda exclòs el tractament de residus que va a càrrec de l’Ajuntament de Santanyí. Per al batle pedani de Calonge, Antoni Matas, “Amb aquest projecte es pretén millorar l’entorn urbà del nucli de població del nostre terme, i a més de procurar i d’oferir un nou aspecte, incrementaran les prestacions tant d’accessibilitat com de comoditat en general. L’entorn de l’església i la plaça Sant Miquel són espais molt estimats per tots els veïnats calongins, i estam convençuts que els hi agradarà molt”.

Així mateix, s’aprofitarà el projecte per optimitzar la instal·lació de l’enllumenat de tota la zona, que s’ha inclòs la instal·lació d’il·luminació de tecnologia led.

Són tendència