Connect with us

Societat

Saps quant has de caminar si vols baixar de pes ?

SFM decideix renovar els panels informatius de la Via Verda del Llevant

Aquesta és la pregunta que molts de nosaltres ens fem però que no sabem amb exactitud

No hi ha excusa que valgui. Tots disposam de 30 o 40 minuts al dia per a fer alguna activitat esportiva. Només fa falta que ens ho proposem com una tasca obligatòria diària.

Si el que pretenem és rebaixar pes, a més de l’exercici físic, és necessari tenir en compte la necessitat de tenir molt present una alimentació adequada, ja que sense un dèficit calòric, aconseguir perdre pes és gairebé pretendre un fet impossible. Els números no enganyen!. I parlant de números, per a tenir una bona aproximació de quants passos cal donar al dia per a perdre aquests quilos que ens sobren, la xifra està en 10.000.

Aproximadament, això equival a uns 7 quilòmetres diaris. Pot semblar molt al principi, per la qual cosa recomanem els experts que es comenci per una xifra més assumible entorn als 7.000, i anar augmentant de manera progressiva. La intensitat serà un dels elements clau, ja que a major ritme, la despesa calòrica serà superior. Si caminar per quaslevol nucli urbà et sembla avorrit i monòton, i vius prop d’una zona de muntanya o pinar, estàs de sort. Fer passos en zones amb inclinació farà que aconsegueixis el dèficit de calories de forma més ràpida.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència