Connect with us

Comunitat

Els alemanys desconfien de la vacuna majoritària que serà subministrada als ciutadans de Balears

Els alemanys desconfien de la vacuna majoritària que serà subministrada als ciutadans de Balears

Existeix un debat obert entre la comunitat científica sobre els efectes immunològics de la ‘solució desenvolupada en la Universitat d’Oxford

La majoria dels ciutadans de Balears menors de 55 rebran la vacuna d’AstraZeneca, tal com ha vingut reconeixent la pròpia Conselleria de Salut del Govern en aquestes últimes setmanes.

Precisament, aquest mateix dimecres el departament de Salut ha informat que s’ha iniciat el procés de vacunació en els centres de dia. Des d’avui i durant aquesta setmana estan citats per a ser vacunats un total de 500 usuaris i 200 treballadors.

Els usuaris d’aquests centres seran vacunats amb Pfizer mentre que els professionals menors de 55 anys se’ls administrarà la vacuna d’AstraZeneca.

Existeix un debat obert entre la comunitat científica sobre els efectes immunològics de la vacuna desenvolupada en la Universitat d’Oxford.

En aquestes últimes hores, s’ha conegut la notícia que Alemanya només ha administrat el 15% de les vacunes contra el coronavirus d’AstraZeneca que té disponibles, segons reconeixia el propi Ministeri de Sanitat alemany, ja que la vacuna s’enfronta a un cert rebuig entre la població després que els assajos demostressin que és menys eficaç que les alternatives.

Són tendència