Connect with us

Oci i Cultura

Joan Sitges, serà nomenat nou gerent de la Institució Pública Antoni Maria Alcover

Institució Pública Antoni Maria Alcover

Agafa el relleu de l’anterior directora, Bàrbara Sagrera

Joan Sitges agafa el relleu de l’anterior directora, Bàrbara Sagrera, amb el repte de seguir obrint la Institució a la societat i impulsar-la com a lloc de creació i coneixement.

Joan Sitges Febrer (Manacor, 1983) serà nomenat nou gerent de la Institució Pública Antoni Maria Alcover. Llicenciat en Història de l’Art i en Periodisme, ha exercit com a periodista en diversos mitjans de premsa escrita, ràdio i gabinets de premsa. Va ser el cap de premsa del propi Ajuntament de Manacor, la passada legislatura, durant el mandat del pacte entre el PP, El Pi i AIPC. També ha desenvolupat la tasca de gestor cultural a Sa Xerxa de Teatre Infantil i Juvenil de les Illes Balears.

Joan Sitges agafa el relleu de l’anterior directora, Bàrbara Sagrera, amb el repte de seguir obrint la Institució a la societat i impulsar-la com a lloc de creació i coneixement amb l’objectiu de fer gran el llegat de Mossèn Antoni M. Alcover, arreu de Manacor i de totes les terres de parla catalana.

La Institució Pública Antoni Maria Alcover va néixer el 1999 i des de l’any 2010 té la seu al carrer Pare Andreu Fernández número 12 de Manacor. Han dirigit la Institució Magdalena Gelabert (2004-2017) i Bàrbara Sagrera (2017-2020).

La comesa de la Institució és divulgar la vida i l’obra d’Alcover, mantenir viu el seu llegat i donar a conèixer la seva ingent tasca.

Són tendència