Connect with us

Actualitat

Una fuga de gas, possible causa de l’explosió d’una bugaderia a Algaida

Una fuga de gas, possible causa de l'explosió d'una bugaderia a Algaida

Tres persones van resultar ferides

Tres persones han resultat ferides aquest dimarts horabaixa a Algaida després d’una explosió que es va produir a una bugaderia al carrer s’Aigua, a pocs metres de la plaça del poble.

Els fets van ocórrer minuts després de les 18.30 hores, quan es va escoltar una forta explosió. Malgrat que s’estan investigant les causes que van provocar el succés, tots els indicis apunten que podria tractar-se d’una fuga de gas.

Les persones que han resultat ferides són un empleat de la bugaderia, així com altres dues persones que anaven en un cotxe que circulava prop del lloc en el moment dels fets. Una dona, va ser traslladada a l’hospital per les ferides sofertes en la cara, després del trencament d’un dels cristalls del vehicle, segons confirmava ahir mateix la pròpia batlessa de la localitat, Maria Antònia Mulet.

L’estructura de l’immoble va quedar afectada i l’ona expansiva va destrossar els vidres de nombrosos habitatges de la zona. Alguns veïns del mateix edifici afectat van haver de ser desallotjats.

El sinistre va generar un incendi en el negoci, una gran columna de fum negre i un important desplegament dels serveis dels serveis d’emergències. La Guàrdia Civil ha obert una recerca.

Són tendència

© 2022 defrancdigital.com