Connect with us

Vist a les xarxes

Multes per als qui es neguin a vacunar-se

Una infermera que va posar vacunes contra la Covid-19 dóna positiu

Galícia es converteix en el primer territori de l’Estat a anunciar sancions als qui decideixin no rebre la dosi de “manera injustificada”

El Parlament de Galícia ha aprovat aquest dimarts, amb els únics vots favorables del PPdeG, la reforma de la Llei de Salut que estableix multes d’entre 1.000 i 600.000 euros per a les diferents infraccions sobre la salut pública, entre elles la negativa a la vacunació.

Entre les infraccions molt greus, amb sancions de més de 60.000 euros, inclou la “negativa injustificada” a la vacunació “quan es produeixi un risc molt greu per a la salut de la població”.

Els partits de l’oposició han criticat durant el debat aquesta “vacunació obligatòria”, fet que només servirà per a “donar ales als negacionistes”, han advertit. I han rebutjat donar suport a una reforma normativa que creuen que té difícil encaix legal.

La portaveu del PPdeG, Encarnación Amigo, ha argumentat que “aquesta suposada obligatorietat de les vacunes” no és tal, sinó que en el text figura, sobre aquest tema, “en circumstàncies molt concretes”, ha declarat.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Feu clic a ‘M’agrada’

Facebook Pagelike Widget

ÚLTIMES NOTÍCIES

Són tendència