Connect with us

Comunitat

Son Dureta podrà vacunar fins a 3.500 persones cada dia, segons el Govern

Son Dureta podrà vacunar fins a 3.500 persones cada dia, segons el Govern

La Gerència d’Atenció Primària ha preparat un equip de cinc infermeres, dos tècnics en cures auxiliars i dos administratius per a aquest operatiu

El COVID Exprés Son Dureta compta amb capacitat per vacunar fins a 3.500 persones al dia amb la posada en marxa de deu noves línies d’atenció. Cadascuna podrà administrar fins a 200 dosis contra la COVID-19 diaris. La consellera de Salut i Consum, Patricia Gómez, ha visitat les noves línies acompanyada del director general del Servei de Salut, Juli Fuster.

Des de divendres passat, més de 1.500 professionals d’oficines de farmàcia, sanitaris de presó i dentistes ja han estat vacunats a Son Dureta. La Gerència d’Atenció Primària ha preparat un equip de cinc infermeres, dos tècnics en cures auxiliars i dos administratius per a aquest operatiu. Aquestes persones, si tenen menys de 55 anys, rebran la dosi d’AstraZeneca.

Al llarg d’aquesta setmana està previst que siguin immunitzats professionals dels grups 3A, 3B3, 3B4, 3B7, 3B8 i 3C1 del Pla de Vacunació de les Illes Baleares: psicòlegs, fisioterapeutes, veterinaris, oftalmòlegs, professionals de serveis d’assistència a domicili, terapeutes ocupacionals, protètics dentals, podòlegs, professionals del Banc de Sang i Teixits, dietistes, personal de laboratori, optometristes i auxiliars d’òptica i inspectors de l’Institut Nacional de la Seguretat Social.

Fins ara, més del 77 % dels treballadors del Servei de Salut ja han rebut la primera dosi contra el SARS-CoV-2, segons les dades de Salut.

Per altra banda, ahir varen arribar a les illes 7.020 vacunes de Pfizer i aquest dimarts estava previst que arribessin 9.600 d’AstraZeneca, per la qual cosa aquesta setmana les Illes Balears disposaran de més de 17.600 noves dosis.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència