Connect with us

Comunitat

El Govern proposa que bars i restaurants reobrin día 2, però tanquin a les 4 del capvespre

Felanitx derogarà l’ordenança fiscal d’ocupació de la via pública per a bars i restaurants

La proposta inicial de l’Executiu compta amb el rebuig tant de les organitzacions empresarials i sindicals, que reclamen allargar més l’horari d’activitat

El Govern preveu la reobertura a Mallorca de les terrasses i els aforaments en l’hostaleria i la restauració en el marc de la nova desescalada, a partir del pròxim 2 de març. És a dir, a partir del dimarts de la setmana que ve.

El Govern planteja inicialment la possibilitat de permetre l’obertura de les terrasses fins a les 16.00 horesdel capvespre  amb la meitat de l’aforament i amb taules de quatre persones, encara que aquesta proposta ni és oficial ni s’ha presentat per escrit.

No obstant això, les intencions del Govern que han trascendit no acaben de convèncer al sector. Els empresaris de la restauració de Mallorca tenen previst demanar a l’Executiu que les terrasses puguin romandre obertes fins a les 18.00 hores, la qual cosa permetria donar un millor servei de menjars, segons diuen. També, sobre els aforaments, consideren la meitat una cabuda insuficient i demanaran obrir les terrasses al 70 per cent.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència