Connect with us

Actualitat

Santanyí estaria disposat a avançar els doblers per a costejar la vacunació massiva dels seus veïnats

Maria Pons (Batlessa de Santanyí): "El que ha quedat demostrat és que la FEMP vol els doblers dels ajuntaments a qualsevol preu"

La batlessa, Maria Pons, va insistir en la necessitat d’intentar afrontar el pròxim estiu “amb el màxim de garanties possibles, perquè la gent pugui fer feina”

La batlessa de Santanyí, Maria Pons, va reconèixer obertament aquest passat dilluns en l’últim ple celebrat pel Consistori, la seva preocupació per la situació en què el municipi haurà d’afrontar la pròxima temporada d’estiu. El municipi no pot permetre’s viure un altra temporada com la de l’any passat, arran de la pandèmia.

Per aquest motiu, Maria Pons va dir estar disposada a fer tot el possible perquè els veïnats de Santanyí puguin arribar a ser els primers de Mallorca a sotmetre’s al procés d’immunització, a manera de “prova pilot”. La batlessa va insistir en la necessitat d’intentar afrontar el pròxim estiu “amb un mínim de garanties segures que permetin l’activitat laboral i empresarial”.

En resposta a una pregunta del grup municipal socialista i durant el debat d’una moció presentada pel PP, la mateixa batlessa va arribar a dir que “si jo sabés que existeix la més mínima possibilitat que les vacunes arribessin al municipi abans d’hora, l’Ajuntament estaria fins i tot disposat a avançar el seu cost”. Va justificar aquest compromís assenyalant que el “92% del municipi de Santanyí pot considerar-se eminentment turístic”, al mateix temps que exigia als responsables polítics del Govern que “facin realitat d’una vegada per sempre tot allò que des de fa temps han anunciat”.

Va finalitzar la seva intervenció sobre aquest tema, reiterant el seu compromís en avançar els doblers del cost total de les vacunes per a poder iniciar el procés de vacunació en el municipi com més aviat millor.

Maria Pons va justificar aquest compromís polític assenyalant que el “92% del municipi de Santanyí pot considerar-se eminentment turístic”

Són tendència