Connect with us

Vist a les xarxes

El Regne Unit decideix pagar 4.600 euros a joves sans perquè s’infectin i així poder estudiar a fons la Covid-19

Se cerquen 90 voluntaris, d’entre 18 i 30 anys, que hauran de passar entre dues i tres setmanes en una unitat biosegura del Royal Free Hospital de Londres

És un estudi èticament controvertit, però que ja ha rebut l’aprovació per part del Comitè de Bioètica britànic i que tindrà com a protagonistes 90 voluntaris sans, d’entre 18 i 30 anys, que hauran de passar entre dues i tres setmanes en una unitat biosegura del Royal Free Hospital de Londres, després que s’hagin deixat infectar voluntàriament per la Covid-19. Allà se’ls sotmetrà a revisions periòdiques durant almenys un any.

Els voluntaris rebran a canvi una contraprestació de 4.600 euros.

Un dels objectius dels investigadors d’aquest assaig clínic és determinar quines vacunes i quins tractaments funcionen millor per superar la malaltia. També esperen aconseguir, a curt termini, més informació sobre per què hi ha persones asimptomàtiques o amb símptomes lleus.

Per intentar reduir riscs, d’entrada als joves se’ls infectarà per via nasal amb la variant original del virus, i no amb cap mutació posterior.

Són tendència