Connect with us

Comunitat

El mes que ve començarà el procés de vacunació massiva als docents de Balears

El mes que ve començarà el procés de vacunació massiva dels docents de Balears

El col·lectiu està conformat per 25.000 treballadors

Els consellers de Salut i Consum i d’Educació i Formació Professional, Patricia Gómez i Martí March, s’han reunit avui per coordinar l’Estratègia de Vacunació de COVID-19 del col·lectiu de professionals dels centres educatius de les Illes Balears, que està conformat per un total de 25.000 persones, incloent-hi docents de l’ensenyament públic, concertat i privat de tots els nivells educatius, des d’infantil a batxillerat i formació professional; també al personal no docent com els auxiliars tècnics educatius (ATE), els fisioterapeutes, el personal d’administració i serveis, els educadors de les escoletes 0-3, els monitors dels menjadors escolars i els acompanyants de transport escolar.

D’acord amb el Pla de Vacunació contra la COVID-19 a les Illes Balears, a principis de març començarà la vacunació dels docents, els quals s’integren dins el grup 6 de vacunació.

Concretament, s’immunitzarà els docents i el personal d’educació infantil i els docents i personal de necessitats educatives especials, que conformen el grup 6B, i també els docents i el personal d’educació primària i d’educació secundària, els quals formen el grup 6C.

Coincidirà amb la del grup 6A, al qual pertanyen membres de les policies locals, de les forces de seguretat de l’Estat i dels cossos de bombers, protecció civil i emergències

Cal recordar que aquesta vacunació coincidirà amb la del grup 6A, al qual pertanyen membres de les policies locals, de les forces de seguretat de l’Estat i dels cossos de bombers, protecció civil i emergències, integrats en el grup 6C. També, de manera simultània, es farà la vacunació de les persones de més de 80 anys (subgrup 5A).

Per dur a terme la vacunació de grups amplis de població, la Conselleria de Salut i Consum prepara ja grans espais. En el cas de la zona del Llevant, l’indret escollit són les instal·lacions de l’Hipòdrom de Manacor.

En el cas de la zona del Llevant, l’Hipòdrom de Manacor ha estat l’indret escollit per a poder dur a terme aquests processos de vacunació de grups amplis

Són tendència