Connect with us

Actualitat

Tasques de neteja en el polígon de Son Colom de Felanitx

Tasques de neteja en el polígon de Son Colom de Felanitx

A càrrec dels alumnes de la Cooperativa d’ensenyament Es Lledoner i amb la col·laboració de l’Ajuntament

L’Ajuntament de Felanitx a través de la regidoria de medi ambient ha abastit de material als alumnes de la Cooperativa d’ensenyament Es Lledoner per a poder dur a terme aquests dies tasques de neteja en el polígon de Son Colom. El departament municipal s’ha encarregat de retirar tot el material que ha estat recollit pels alumnes entre els quals destaquen principalment plàstics, llaunes o envasos. També s’han trobat electrodomèstics, mobles o cartons.

L’objectiu del centre escolar és incentivar el reciclatge i que l’alumnat prengui consciència que no s’han de generar tants de residus. Els alumnes d’entre primer i quart d’ESO han fet feina en grups bombolla i s’han pres totes les mesures de seguretat i higièniques tal com marca la normativa covid.

La regidora de medi ambient, Catalina Soler «no podem més que agrair que els centres educatius vulguin col·laborar en la neteja d’espais públics i que a la mateixa vegada s’eduqui als infants i adolescents en matèria de reciclatge i generació de pocs residus. Sempre que qualsevol entitat, centre o associació vulgui fer una batuda de neteja tindran el nostre suport».

Enguany el centre només actua al polígon, ja que és una bona referència pels alumnes. La coordinadora del projecte, Magdalena Vicens ha explicat que “els adolescents solen anar a aquest indret i de vegades són ells mateixos que embruten i ajuda a prendre consciència”.

El centre d’educació ha elaborat un escrit que el mateix alumnat s’ha encarregat de repartir a les diferents empreses del polígon. En aquest text s’explica que es pretén conscienciar a la població que s’està generant massa fems i residus i s’ha d’intentar posar fre a aquesta situació.

Tasques de neteja en el polígon de Son Colom de Felanitx

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Feu clic a ‘M’agrada’

Facebook Pagelike Widget

ÚLTIMES NOTÍCIES

Són tendència