Connect with us

Actualitat

“Cala Varques no està tan malament”

El delegat d’Interior de Manacor, Miquel Perelló, aprofitar les altes temperatures d’aquests darrers dies per poder comprovar ‘in situ’ les denúncies dels ecologistes sobre la massificació de problemes existents en aquesta platja

El delegat d’Interior de Manacor, Miquel Perelló, no s’acovardeix davant els múltiples problemes que se li acumulen en el seu departament. Descontrol a Cala Varques per la nul·la presència policial, els agents es manifesten en el ple per les condicions laborals en què han d’exercir el seu treball, els sindicats exigeixen la seva dimissió… El delegat aprofitar les altes temperatures d’aquests darrers dies per poder comprovar ‘in situ’ les denúncies dels ecologistes sobre la massificació de problemes existents en aquesta platja.

Desmenteix la falta de policies en el lloc, dient que va haver de passar dos controls policials abans de poder banyar-se. ‘Hauria consumit algun refresc i vaig ser incapaç de trobar un venedor ambulant per la zona’. Ho va definir com una falta d’atenció als visitants.

Si va reconèixer trobar-se amb alguns problemes per poder situar-se a l’arena i va estimar-se més banyar-se amb un flotador perquè l’aigua estava plena de gent i d’embarcacions, tal com demostra la imatge captada en exclusiva per a aquesta secció. En veu baixa va dir no saber nedar, però no incidirem en aquest apartat perquè això ja forma part de la seva més estricta intimitat. Fins i tot va reconèixer que no va tenir problemes per poder deixar el cotxe en una zona que semblava un camí particular on figuren senyals de prohibició, però que la gran majoria de visitants hi aparquen el vehicle sense problemes, justificant el fet dient allò d”on vagis fes el que vegis’. Seguirem informant.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència