Connect with us

Comunitat

Un pescador professional del Migjorn és sancionat per sortir a pescar sense llicència ni assegurances

Un pescador professional del Migjorn de Mallorca és sancionat per sortir a pescar sense llicència ni assegurances

El departament de Pesca del Govern ha imposat aquests dies sancions greus per pescar en diferents Reserves Marines de les Illes Balears

Guardapesques i inspectors denunciaren fa uns dies a un pescador professional de la zona del Migjorn de Mallorca per sortit a pescar sense llicència ni cap mena d’assegurança, segons consta en la denúncia tramitada. Els fets es produïren a la Reserva Marina d’aquest indret de l’illa.

Aquest expedient sancionador, s’afegeix a altres actuacions més greus que també han estat denunciats aquests últims dies en el conjunt de les Illes.

En concret, el passat 8 de febrer, guardapesques de la Reserva Marina de Tagomago i inspectors del Consell d’Eivissa varen sorprendre un bussejador que hi havia capturat una cigala -només poden capturar-les pescadors professionals- i un anfós per sota la talla reglamentària. També a la mateixa Reserva, dies abans, en col·laboració amb agents del Seprona, es va interposar una denúncia a dos pescadors que hi havien capturat sis caps roigs i dos galls de Sant Pere amb un total de 15,550 quilos. La infracció es va tramitar per excedir en 3 quilos 400 grams la quota permesa i per l’absència del marcatge de peixos obligat en aquestes espècies de valor comercial. A més, a la Reserva Marina dels Freus d’Eivissa i Formentera, aquest passat dilluns dia 15, es va estendre una altra acta també per excés de quota de calamars.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència