Connect with us

Actualitat

Demanen al govern municipal de Llucmajor que acceleri les millores del servei de recollida de residus

Demanen al govern municipal de Llucmajor que acceleri les millores del servei de recollida de residus

Més per Llucmajor denuncia la manca d’iniciativa en aquest sentit

El grup municipal de Més per Llucmajor, mitjançant una nota de premsa, ha exigit al pacte de govern municipal que acceleri les millores del servei de recollida de residus al municipi perquè “veim que s’acosta l’equador de la legislatura i la situació està paralitzada”, segons la portaveu dels ecosobiranistes a la Sala, Maria Barceló.

Tot i això, el partit considera que “la situació pot millorar perquè al cap i a la fi l’actual pacte el que fa és continuar amb les iniciatives que trobà en marxa de la passada legislatura, un fet que reforça el fet que anàvem pel bon camí”.

Així, cal recordar que s’ha posat en marxa el projecte del pacte anterior de recollida selectiva porta a porta o la bonificació de la taxa als ciutadans que tenguin bones pràctiques. També ho és la implantació d’aquest nou concurs de fems, “un gran plec que fusiona la majoria serveis relacionats amb els residus, fins ara repartit en molts de contractes petits. Pràcticament tots excepte la recollida de residus de FCC, contracte al qual li queden 4 anys.”

En aquest sentit, Més recorda la llarga llista de serveis que té l’obligació de complir l’empresa adjudicatària del servei. “La passada legislatura ja defensàrem que aquest “megaconcurs” que fusioni el servei és la millor solució per al nostre municipi”, apunta Barceló qui a la vegada lamenta que “tota la documentació tècnica està feta i a la presentació pressupost passat s’havia anunciat la seva licitació al llarg del 2020. Res d’això s’ha arribat a confirmar”.

Finalment, la portaveu de Més a la Sala considera que “es tracta de posar en marxa un servei dimensionat a les necessitats del nostre municipi, que fomenti el reciclatge de forma significativa. Un servei que l’equip de govern està endarrerint sense cap justificació i que els ciutadans de Llucmajor en pateixen les conseqüències”.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència