Connect with us

Actualitat

Detingut a Manacor per comprar un mòbil que va ser sostret a la víctima de tres agressions sexuals a Felanitx

L’arrestat, hauria reconegut que va adquirir l’aparell a l’autor dels fets denunciats en el seu moment pels quals es troba a la presó

La Guàrdia Civil ha detingut a Manacor a un home, de 39 anys i de nacionalitat marroquina, per un suposat delicte d’encobriment.

Aquest fet, està relacionat amb la detenció efectuada el passat dia 1 de febrer, quan es van iniciar diligències contra un veïnat de Felanitx, de la mateixa nacionalitat, com a presumpta autor de fins a tres delictes d’agressió sexual contra una dona que treballava de dependenta en un establiment comercial de la localitat. Sobre l’autor dels fets també recauen altres acusacions de robatori amb violència i intimidació i detenció il·legal.

Després que la jutgessa ordenés el seu ingrés a la presó, els agents de la Guàrdia Civil encarregats del cas van continuar la recerca de la causa oberta, aconseguint situar el mòbil sostret a la víctima de les agressions, que es trobava en possessió d’un veïnat de Manacor, que hauria reconegut que va adquirir l’aparell a l’autor dels fets denunciats pels quals es troba des de fa dies a la presó.

A aquest últim detingut se li imputa un delicte d’encobriment.

Són tendència