Connect with us

Vist a les xarxes

Després dels treballadors essencials, es començarà a vacunar la població general d’entre 45 i 55 anys

Una infermera que va posar vacunes contra la Covid-19 dóna positiu

Així ho ha avançat un comunicat fet públic per la Comissió de Salut Pública del Ministeri de Sanitat

L’estratègia de vacunació de la població ja té prevista una nova fase en el seu full de ruta. Si actualment s’està posant la vacuna d’Oxford (AstraZeneca) als treballadors considerats essencials ( metges, policies, bombers i docents, principalment), un comunicat de la Comissió de Salut Pública fet públic aquest dimecres ha avançat que quan s’hagi cobert aquestes comunitats es començarà a vacunar la població general d’entre 45 i 55 anys.

Aquest segment de la població rebran la dosi preparada pel laboratori d’AstraZeneca. Cal recordar, que aquesta vacuna només està aprovada a l’estat espanyol per a menors de 55 anys, per tant, els propers a vacunar-se amb aquestes dosis seran els de més edat que la poden rebre.

Les altres dues vacunes disponibles, les de Pfizer i Moderna, aniran administrant-se per segments de 10 anys d’edat. Si ara es vacunaran els més grans de 80, quan acabin passaran als de 70 a 79 i seguiran pels de 60 a 69 anys. Finalment els tocarà als de menys de 60 amb condicions de risc.

Són tendència