Connect with us

Esports

Nadal resta importància a la seva eliminació a Austràlia: “No és cap drama, la vida continua”

El tennista de Manacor cau davant Stefanos Tsitsipas en els quarts de final

Rafel Nadal no ha perdut l’humor ni després de perdre el seu partit de quarts de final de l’Obert d’Austràlia, aquest dimecres, davant Stefanos Tsitsipas, deixant escapar un enorme avantatge de dos sets al seu favor.

El tennista en la roda de premsa celebrada després del partit ha volgut restar importància i transcendència a la derrota. Un Nadal que per cert s’ha vist obligat haver d’abandonar la sala de premsa durant uns minuts després de sofrir una estirada muscular en una cama.

El manacorí ha analitzat on ha fallat per a poder derrotar al tennista grec. “No estic content ara mateix”, ha declarat. “Puc jugar millor la pròxima vegada, o almenys intentar-ho. En tot moment, he tractat de fer les coses el millor que he sabut. He comès alguns errors importants en el tie-break que han estat determinants. És cert que ell ha jugat molt pitjor els dos primers sets”, ha afegit.

Nadal, com sempre, va deixar una reflexió abans d’acomiadar-se per a posar en context el partit, sense entrar en grans drames. “A vegades amb el sofriment s’acaba guanyant, però avui no ha pogut ser”, ha lamentat. “Només em queda acceptar-ho. No és cap drama. La vida continua, a continuar gaudint d’aquest esport”.

Són tendència

© 2021 defrancdigital.com