Connect with us

Comunitat

El Consell de Mallorca comença a preparar la ‘reobertura’ de la temporada turística

Catalina Cladera, ha presidit aquest dimarts la reunió de la Fundació Mallorca Turisme, amb la participació de diferents representants del sector turístic de l’illa

La Fundació Mallorca Turisme (FMT) ha convocat el seu Consell Assessor, en què hi participen els diferents representants del sector turístic de l’illa, per tal d’informar-los de l’estratègia de promoció turística que prepara el Consell a curt i mitjà termini.

Catalina Cladera ha presidit aquesta reunió a la qual ha quedat palès que “el Consell comença a preparar la reobertura de la temporada, juntament amb el sector”, per tal d’estar en primera posició de sortida “quan la situació sanitària ho permeti”. La presidenta ha destacat que “duim molts de mesos amb l’activitat aturada, però no hem deixat de fer feina per seguir ben posicionats en els mercats emissors” i ha apuntat la importància de ser conscients que som una destinació segura i capaç d’obrir les portes al turisme quan els nivells pandèmics així ho permetin.

Per la seva banda, el sector ha coincidit en la necessitat de concentrar esforços en continuar amb l’escolta activa que es duu a terme per tal de poder actuar puntual i acuradament en cada mercat i per captar demanda.

Així mateix, han destacat la importància de tenir presència a través dels productes més destacats de l’oferta de Mallorca, com són el gastronòmic, cultural, esportiu-actiu i MICE, com a complements del sol i platja.

Els membres del Consell Assessor han acordat mantenir reunions quinzenals per tal d’anar avançant conjunta i coordinadament i per poder rebre i compartir informació per tal de caminar conjuntament cap a la nova temporada turística en les millors condicions de competitivitat possible.

Són tendència