Connect with us

Actualitat

Mallorca es queda per segon any consecutiu sense les processons de Setmana Santa

El bisbe, Sebastià Taltavull, ha comunicat aquest dimarts la suspensió de tots els actes litúrgics relacionats amb aquesta celebració

El bisbe de Mallorca, Sebastià Taltavull, ha anunciat aquest dimarts, la suspensió de tots els actes litúrgics propis del temps de Quaresma, Setmana Santa i Pasqua en els exteriors de les esglésies.

“Queden suspeses així les processons de la Setmana Santa d’enguany”, destaca la nota feta pública pel Bisbat de Mallorca.

La nota del Bisbat afegeix, que qualsevol acte de devoció i de pietat durant la Quaresma i la Setmana Santa podran tenir lloc únicament a l’interior de les esglésies, sempre respectant la normativa sanitària, els aforaments i la distància personal.

El Bisbat ha assenyalat que el decret s’ha fet públic una vegada consultat el Consell Episcopal, els arxiprestes, el Consell Assessor i el Secretariat Diocesà de formació i acompanyament de confraries, tenint en compte la situació actual i les recomanacions de les autoritats sanitàries.

En el text el bisbe recalca que encara que la situació sanitària va millorant, la xifra de contagis diaris continua sent molt elevada i “és necessari continuar fent esforços individuals i comunitaris”.

Cal recordar, que ja l’any passat la major part dels actes religiosos propis de la Setmana Santa, com és el cas de les processons, tampoc es van poder celebrar per idèntics motius.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència