Connect with us

Vídeos Recomanats

“Eso que tú me das”, el documental de Pau Donés serà emès en obert aquest pròxim diumenge

Podrà veure’s en laSexta (21.25 hores), després de ser considerat la projecció d’aquest gènere més vista en els últims deu anys després del seu pas pels cinemes

Va ser l’última cita de Pau Donés abans de morir amb un mitjà audiovisual. El jove músic va voler compartir el seu món i donar una visió optimista i vitalista, malgrat trobar-se en els últims dies de la lluita contra un càncer que va acabar per guanyar-li la batalla. 15 dies després d’aquest enregistrament es va fer pública la seva mort.

El documental d’aquesta entrevista són un cant a la vida, segons ha reconegut en diverses ocasions el presentador i productor televisiu, Jordi Évole, que ha estat l’encarregat d’anunciar aquest dimarts a través de les xarxes socials, l’emissió en obert de “Eso que tú me das”, títol també d’un dels últims temes que va gravar el cantant de Jarabe de Palo.

El documental més vist de la dècada a les sales de cinema d’arreu de l’Estat arriba aquest pròxim diumenge a la televisió. Serà en laSexta a partir de les 21.25 hores.

Són tendència