Connect with us

Actualitat

L’Avinguda de ses Palmeres de Sa Coma presenta un nou aspecte

Aquests darrers mesos s’han executat unes obres de remodelació a la zona amb la finalitat de donar prioritat als vianants

La millora de l’Avinguda de ses Palmeres de Sa Coma ja és una realitat després que aquest hivern s’hagin dut a terme unes obres de remodelació de la zona amb la finalitat de donar prioritat als vianants, adaptant la zona a les noves necessitats i als infants.

Així, a través d’una subvenció del Consorci Borsa d’Allotjaments Turístics valorada amb més de 320.000 euros, l’Ajuntament de Sant Llorenç ha donat resposta a la demanda de veïnats de la zona amb la remodelació d’aquest espai.

El projecte que es va fer conjuntament amb el consens de comerciants i veïnats afectats ha millorat l’accés i el passeig a través de l’ampliació de les voreres de la zona oest que són ara de 5,2 metres en la zona més comercial de l’Avinguda, el que ha donat pas a un recorregut per a vianants des del carrer Baladres fins a la platja de sa Coma.

A més, disposa l’Avinguda d’una gran zona de jocs infantils en el centre del passeig que propicia el passeig i una millora de qualitat de vida de les famílies durant tot l’any.

Finalment, s’ha remodelat el carril bici i les zones d’aparcament tot mantenint el nombre de places.

En aquest projecte s’ha aprofitat també per fer una renovació de la xarxa de clavegueram i s’han instal·lat nous fanals per donar encara més calidesa i llum a la zona.

“De cara a la temporada que ve, volem poder oferir no només una seguretat sanitària sinó també una millora de la nostra costa per competir amb la resta de destinacions”, segons ha explicat el regidor de Turisme, Colau Bordal.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència