Connect with us

Comunitat

Els nous consellers prenen possessió dels seus càrrecs

Els nous consellers prenen possessió dels seus càrrecs

En el transcurs d’un acte celebrat aquest dilluns en el Consolat de Mar

Mercedes Garrido, Josep Marí i Miquel Company ja són oficialment nous consellers del Govern. Els tres han pres possessió dels seus càrrecs aquest dilluns al Consolat de Mar. La presidenta Armengol ha assegurat que es tracta d’una reorganització del Govern «per continuar marcant l’impuls que necessita la nostra comunitat autònoma».

D’aquesta manera, Mercedes Garrido assumeix la Conselleria de Presidència, Funció Pública i Igualtat; Miquel Company passa al capdavant de la nova Conselleria de Fons Europeus, Universitat i Cultura, i Josep Marí és el nou conseller de Mobilitat i Habitatge.

Armengol ha agraït als consellers i a la consellera que hagin acceptat formar part de l’executiu: «Són tres persones amb vàlua i experiència viscuda. Estic convençuda que treballaran amb ganes i empenta al capdavant de les seves noves responsabilitats».

Nous consellers

Mercedes Garrido i Rodríguez (Felanitx, 1974). Llicenciada en Dret, professió que va exercir entre els anys 2000 i 2007, ha estat consellera de Territori i Infraestructures del Consell Insular de Mallorca durant la passada legislatura (2015-2019), així com regidora municipal i diputada insular en les anteriors. Des de 2019 és diputada al Parlament de les Illes Balears.

Josep Marí i Ribas (Sant Josep de sa Talaia, 1959) ha estat batle de Sant Josep de sa Talaia (Eivissa) durant onze dels darrers catorze anys. Anteriorment va ser conseller d’Economia i Turisme del Consell Insular d’Eivissa i Formentera i diputat al Parlament de les Illes Balears. Té experiència també a l’empresa privada, on va ser director d’oficina de la Banca March entre 2003 i 2007.

Miquel Company i Pons (Maó, 1985) és tècnic en Gestió Administrativa i Comptabilitat i en Prevenció de Riscs Laborals. Des de 2019 fins avui ha estat conseller executiu del Consell Insular de Menorca d’Economia i Territori, amb responsabilitat sobre la gestió dels projectes econòmics de l’illa. Anteriorment va ser conseller executiu del Consell Insular de Menorca d’Ocupació, Joventut, Projecció Econòmica i Esports entre els anys 2016 i 2019, així com director insular de Projecció Econòmica i Esports el 2015 i 2016. Així mateix, té experiència a l’empresa privada, on va ser gerent d’empreses al Banc Santander entre els anys 2008 i 2015.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència