Connect with us

Actualitat

Els organizadors del Correfoc de Capdepera desconeixen l’existència de cap denuncia ni investigació

L’Associació Cultural Solera Gabellina, així com els seus membres, manifesta la seva total repulsa i condemna a qualsevol actuació denigrant que lesioni la integritat personal i moral de qualsevol persona

Arrel dels fets denunciats el passat dia 8 de Juliol de 2017, l’Associació Cultural Solera Gabellina, entitat organitzadora del Correfoc de Capdepera, vol realitzar el següent comunicat:

L’Associació Cultural Solera Gabellina, així com els seus membres, manifesta la seva total repulsa i condemna a qualsevol actuació denigrant que lesioni la integritat personal i moral de qualsevol persona o qualsevol altre dret que es pugui veure vulnerat. Segons aquesta entitat, “a dia d’avui l’Associació no ha rebut cap comunicació legal envers l’existència de una denuncia formal, ni l’obertura de cap investigació sobre els fets presumptament denunciats. És voluntat nostra i així ho hem fet, de posar-nos a disposició dels agents instructors, i les autoritats pertinents, si s’escau, i oferir la nostra total col·laboració per a la investigació i l’esclariment dels fets”.

Cal recordar, que aquest passat va trascendir la notícia de que una dona havia denunciat a un dimoni del Correfoc de Capdepera per un presumpte abús sexual. Segons la denúncia, els fets varen tenir lloc dissabte, sobre les onze de la nit. La dona assegura que, durant les festes patronals, un membre del correfoc, cobert amb màscara i roba de l’espectacle, la var grapejar en les parts íntimes.

 

Són tendència