Connect with us

Esports

El Govern autoritzarà activitats esportives d’intensitat baixa i entrenaments sense contacte físic

A les piscines esportives cobertes es podrà recuperar l’activitat, sempre que no se superi el 20% de l’aforament

El Govern ha anunciat aquest dijous que novamente es permetran les activitats esportives d’intensitat baixa dirigides en sala i les activitats d’intensitat baixa d’acadèmies de ball amb un màxim de 6 participants, els quals hauran de fer servir mascareta, i sempre que no se superi el 30 per cent de l’aforament de l’espai on es dugui a terme. Serà obligatori que les sales compleixin amb les condicions adequades de ventilació, i que es dugui a terme un registre dels participants. Les activitats esportives de baixa intensitat es varen regular a la Resolució de 2 de desembre de la conselleria d’Afers Socials (ioga, meditació, Pilates, hipopressius, entre d’altres).

A més, a les piscines esportives cobertes es podrà desenvolupar activitat esportiva, sempre que no se superi el 20% de l’aforament i que es garanteixi un mirall d’aigua de 4 metres quadrats per persona i un màxim de 2 persones per carril de natació. En ambdós casos, es prohibeix l’ús dels vestidors.

També es permet incrementar de 2 a 3 els entrenaments setmanals als esports d’equip i de contacte, que hauran de seguir sent sense contacte físic, respectant en tot moment la distància d’1,5 metres.

Pel que fa a l’activitat cultural, es permetrà la presència de públic en teatres, auditoris, cinemes i circs de carpa fins a un màxim del 50 per cent de la capacitat permesa, mentre que actualment el límit era del 30 per cent.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Feu clic a ‘M’agrada’

Facebook Pagelike Widget

ÚLTIMES NOTÍCIES

Són tendència