Connect with us

Comunitat

Les grans superfícies podran reobrir les seves portes al públic, però només de dilluns a divendres

Les grans superfícies de Mallorca podran reobrir les seves portes al públic, però només de dilluns a divendres

No podran superar el 30% del seu aforament ni tampoc obrir durant els caps de setmana

A partir del pròxim dilluns, totes les grans superfícies de Mallorca podran reobrir novament les seves portes al públic, però amb condicions. Només podran fer-ho de dilluns a divendres en el seu horari comercial habitual i sempre que els clients no superin en cap moment el 30% del seu aforament. Els caps de setmana hauran de romandre tancats.

Segons l’acord fet públic aquest dijous pel Govern, els centres comercials i grans superfícies hauran d’assegurar per mitjans telemàtics o presencials, que el control d’aforament es fa a cada planta de l’establiment en el cas de comptar amb distribució en plantes. Les zones comunes i les àrees recreatives romandran tancades, de manera ben delimitada amb elements físics i sense que sigui impediment pel trànsit de persones, evitant aglomeracions i amb el correcte manteniment de la distància interpersonal. Els espais i els circuits d’entrada i de sortida hauran d’estar clarament senyalitzats.

Així mateix, els centres comercials tendran prohibida l’obertura a públic els caps de setmana i festius, llevat dels establiments o part d’aquests establiments que estiguin destinats al comerç essencial o dedicats a farmàcies, ortopèdies, òptiques, estancs, establiments dedicats a productes de telecomunicacions, serveis de perruqueria i d’estètica, centres de veterinària, jardineria i planta viva, i establiments de venda, manteniment i reparació de vehicles de motor, o els ubicats a mercats permanents.

Per altra banda, tots els establiments comercials han de continuar cessant la seva activitat a les 20 h, excepte el comerç essencial.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència