Connect with us

Actualitat

Algaida donarà 1.000 € a cada negoci o servei obligat a tancar per la Covid-19

Algaida perllonga fins a 31 de desembre de 2021 la suspensió de les tarifes d'ocupació de via pública

Bona part d’aquestes ajudes van destinades a bars, restaurants i gimnasos del municipi que han hagut de tancar de forma obligada per les mesures de prevenció i control sanitari

L’Ajuntament d’Algaida donarà una subvenció de 1.000 € a cada negoci o servei que s’ha vist obligat a tancar les portes a causa de la Covid-19.

La convocatòria ha estat publicada aquest dijous en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) i les empreses que la vulguin reclamar tenen de termini fins dijous dia 25 de febrer per presentar la instància.

La batlessa d’Algaida, Maria Antònia Mulet, ha explicat que “en el pressupost de 2021 posàrem 40.000 euros per ajudar a les empreses d’Algaida i de moment en destinam 30.000 per a aquelles que s’hagin vist obligades a tancar les portes des del 14 de març de l’any 2020 fins al dia d’avui, dia 11 de febrer de 2021”. Mulet especifica que aquestes ajudes “van destinades bàsicament a bars, restaurants i gimnasos que han hagut de tancar de forma obligada per les mesures de prevenció i control sanitari”.

“Hem de tenir ben present que Algaida destaca pel sector de la restauració i que la nostra gastronomia i els nostres restaurants són reconeguts arreu de l’illa i més enllà de les nostres fronteres i són un dels principals motors de l’economia local”, afegeix la batlessa.

Mulet explica que “des que començà la pandèmia, l’Ajuntament d’Algaida ha dut a terme múltiples campanyes de promoció i foment de les petites i mitjanes empreses de tots els sectors i tenim moltes iniciatives en marxa que s’aniran sumant a aquesta convocatòria d’ajudes directes per a les empreses que s’han vist obligades a tancar”.

Així, la finalitat d’aquesta convocatòria té com a prioritat absoluta en matèria econòmica protegir, preservar i donar suport al teixit productiu i social per minimitzar l’impacte i aconseguir que, ja finalitzada l’alarma sanitària, es produeixi al més aviat possible una normalització en l’activitat econòmica local.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència