Connect with us

Vist a les xarxes

Saps què vol dir la ‘i’ de l’iPhone?

En principi es podria pensar que vol dir ‘internet’, però el primer iPod també la lluïa i no tenia connexió

Una curiositat que molta gent s’haurà demanat a si mateixa és què vol dir la lletra i del nom de l’iPhone, el del telèfon intel·ligent més conegut del món. Potser la majoria de persones pensaran que té alguna relació amb l’internet i, en part, tenen raó. Només en part.

Per trobar el seu vertader significat, cal remuntar-se a l’any 1998 quan el mateix Steve Jobs, va presentar el primer aparell d’Apple amb aquesta lletra inicial.

Es tractava de la presentació de l’iMac i Jobs va explicar que aquell nou ordinador estava pensat perquè l’usuari domèstic navegués per internet. Efectivament, la i volia dir internet, però també volia dir moltes altres més coses.

Com es pot veure a la imatge que acompanya el text, a més d’internet, també vol dir individu (ja que és un aparell d’ús personal), instruir (perquè és una eina òptima per a l’aprenentatge), informar (perquè és una porta oberta a tota la informació publicada al ciberespai) i també inspirar (perquè esperona la creativitat).

A més d’internet, també vol dir individu, instruir, informar i també inspirar.

És a dir, aquesta i és una lletra amb un significat múltiple i simbòlic que es pot interpretar com a qualsevol cosa positiva que et pugui aportar la màquina fabricada per la multinacional de la poma.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència