Connect with us

Comunitat

Els bars i restaurants hauran de continuar tancats almenys fins dia 28 de febrer

Així ho ha comunicat oficialment la conselleria de Turisme i Treball a patronals i sindicats

Així ho ha comunicat oficialment la conselleria de Turisme i Treball a patronals i sindicats

El sector de la restauració a Mallorca romandrà tancat almenys fins dia 28 de febrer. Els restauradors han rebut la notícia aquest dimecres, en la reunió entre les patronals i la Conselleria de Treball i Model Econòmic. Tot i que el sector demana una desescalada més ràpida, el Govern balear diu que espera a que millorin les dades sanitàries.

Els representants sindicals han confirmat que les restriccions que actualment pesen sobre el sector, i que només li permeten servir menjars i begudes per a endur-se’n, no se suavitzaran fins el pròxim dia 28, i que a partir de la setmana que ve es començarà a negociar aquesta desescalada per a determinar el seu disseny.

El representant de la Conselleria ha reconegut que aquesta decisió té un impacte molt dur sobre moltes famílies, però ha recordat que l’ocupació de les UCI continua sent massa alta com per a poder rebaixar les restriccions, davant la necessitat de salvaguardar la salut dels ciutadans de l’illa, en primer lloc, però també la pròxima temporada turística.

Tot i que el sector demana una desescalada més ràpida, el Govern diu que espera a que millorin les dades sanitàries

Són tendència