Connect with us

Comunitat

Detingut a Inca l’autor d’una trentena de delictes sexuals

Abordava a les víctimes al carrer i les sotmetia a tocaments, arribant a emprar violència i intimidació

Abordava a les víctimes al carrer i les sotmetia a tocaments, arribant a emprar violència i intimidació

La Guàrdia Civil ha detingut a un home de 23 anys ,de nacionalitat marroquina, com a presumpte autor de 30 delictes d’agressió sexual, abús sexual, delicte d’exhibicionisme, violació de domicili, coaccions i assetjament sexual.

El mes de desembre passat de l’any 2020 es duia a terme una recerca per un fet esdevingut en l’estació ferroviària de Binissalem, en el qual ja es va detenir a aquesta mateixa persona, per abordar a una al.lota a la qual va sotmetre a tocaments en contra de la seva voluntat.

Arran d’aquesta detenció i davant les sospites que el detingut estigués implicat en més casos d’abusos sexuals, es va iniciar una recerca per part de la Policia Judicial de la Guàrdia Civil d’Inca, que va comprovar que l’investigat estava relacionat amb una sèrie de denúncies per assetjar a diverses dones a través del telèfon, així com en altres denúncies d’abusos de les quals es desconeixia a l’autor dels fets.

Moltes de les seves víctimes havien estat abordades a la sortida de diverses estacions ferroviàries de Mallorca. L’ara arrestat esperava en aquestes estacions fins que sortís una dona sola, seguir-la fins a una zona de poc trànsit de gent i abordar-la per a tractar d’agredir-la o abusar sexualment d’ella.

També hi ha diversos casos en els quals el suposat autor dels fets, s’amagava en algun lloc i abordava a les seves víctimes d’improvís, arribant a introduir-se en el vehicle de diverses d’elles.

Són tendència