Connect with us

Comunitat

El Govern preveu mantenir el tancament de bars i restaurants fins a finals de mes

bars i restaurants de Mallorca

Això sí, les grans superfícies podrien veure suavitzades les seves limitacions en els pròxims dies

Malgrat que els índexs epidemiològics que es vénen registrant en els últims dies a Mallorca demostren una tendència a la baixa pel que fa als nous contagis, el Govern sembla tenir decidit anar rebaixant les actuals restriccions de forma lenta i de manera progressiva.

La recomanació de la conselleria de Salut és ajornar la desescalada de la majoria dels sectors que s’han vist obligats a tancar, excepte el grans comerços urbans. Bars i restaurants hauran de romandre tancats fins a finals de mes, segons les intencions del Govern. Aquest ajornament també afecta als gimnasos.

El Govern tem que la reducció de les restriccions de manera dràstica podria suposar un risc que tornin a disparar-se la xifra de contagis, que actualment està en clara reculada a l’illa.

Els arguments que s’esgrimeixen per a ajornar la desescalada són l’alta ocupació hospitalària, la variant britànic i esperar que comenci la vacunació dels majors de 80 anys.

El pla previst per l’Executiu situa en la casella de sortida als grans comerços situats principalment en el centre de Palma.

Són tendència