Connect with us

Comunitat

Dimiteix el director general d’Agricultura, Ramaderia i Desenvolupament Rural, Biel Torrens

Dimiteix el director general d’Agricultura, Ramaderia i Desenvolupament Rural, Biel Torrens

Després de conèixer que un jutjat de Palma l’investiga per un expedient sancionador que va imposar a una explotació ramadera

El Consell de Govern ha aprovat avui el cessament del director general d’Agricultura, Ramaderia i Desenvolupament Rural, Gabriel Torrens, duit a l’òrgan a proposta de la consellera Mae de la Concha. Un cessament que serà oficial l’endemà de la seva publicació al Bolletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) i que parteix de l’acceptació prèvia per part de la consellera de la dimissió presentada pel director general.

Gabriel Torrens va presentar la seva dimissió a la consellera d’Agricultura, Pesca i Alimentació, Mae de la Concha, arran de la notificació per part del Jutjat d’Instrucció núm. 7 de Palma de l’obertura de diligències prèvies a instàncies del Ministeri fiscal contra ell. L’obertura de diligències prèvies es deu al fet que la decisió que va prendre en el seu moment per resoldre aquest procediment concret de sanció és susceptible de poder constituir prevaricació administrativa, segons s’indica a la notificació. El director general no ha volgut valorar els fets més enllà, ja que «es tracta d’una causa oberta judicialment».

La decisió de qui substituirà Torrens en el càrrec de director general d’Agricultura, Ramaderia i Desenvolupament Rural es prendrà en els pròxims dies.

Són tendència