Connect with us

Oci i Cultura

La revista ‘Bona Pau’ de Montuïri renova la seva imatge

La revista 'Bona Pau' de Montuïri renova la seva imatge

Coincidint amb els seus 69 anys d’existència

Tot just quan acaben de complir-se els 69 anys de la primera publicació de la revista Bona Pau de Montuïri s’ha decidit renovar-ne la seva imatge. Aquest divendres (dia 5 de febrer) les repartidores duran casa per casa, com s’ha fet sempre, la fulla de la Bona Pau. Amb aquest nou disseny culmina la feina iniciada fa quatre anys per l’actual director de la revista Jaume Martorell.

Dins aquest període s’ha creat l’Associació Cultural Bona Pau que ha assumit la publicació de la revista, desvinculant-la així de la Parròquia. Recordem que al 1952 sorgí com a full parroquial i així s’havia mantingut. A més de la creació de l’Associació s’ha cercat un local per ubicar-hi l’arxiu i l’oficina, la redacció, de la revista.

La publicació va estrenar aquest passat divendres la seva imatge ‘rejovenida’.

La revista fou creada pel rector de la vila, Bernat Martorell, i de seguida la gent ja l’anomenà com sa fulla de la Bona Pau. Al cap de pocs mesos, Onofre Arbona, actualment amb 95 anys, n’agafà la direcció i la va convertir amb el que avui és, la referència informativa del poble. Onofre deixà la direcció tot just fa quatre anys i fins el passat mes de desembre fou el president de l’Associació Cultural.

Amb aquest nou disseny, si hem de fer cas als historiadors locals, podríem dir que la revista inicia la quarta etapa. Amb el disseny i maquetació, fet pel dissenyador local, Cristòfol Amengual Nicolau, s’ha volgut donar un nou aire i actualitzar-ne els seus continguts que, més o menys, mantenien l’estructura creada als anys 80 del passat segle quan la revista passà a fer-se en l’actual format i en català.

Amb aquest nou disseny culmina la feina iniciada fa quatre anys per l’actual director de la revista Jaume Martorell

Per crear la capçalera nova s’han analitzat totes les sorgides al llarg d’aquest 69 anys i s’ha elegit fer un nou format amb trets de les lletres de la publicació dels anys 50.

La publicació va estrenar aquest passat divendres la seva imatge ‘rejovenida’.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència