Connect with us

Vist a les xarxes

Una missa sense cap mesura de seguretat provoca quatre morts i més de 70 contagis

Una missa celebrada sense cap mesura de seguretat sanitària provoca quatre morts i més de 70 contagis en una barriada de Sevilla

El brot dectectat ha causat, fins ara, la mort a tres capellans i una monja a un poble d’Andalusia

Festes de Nadal de l’any passat. Amb la pandèmia descontrolada i restriccions arreu de l’Estat, desenes de feligresos van assistir a una missa celebrada a l’Església Cristiana Palmariana de los Carmelitas de la Santa Faz, en la localitat andalusa del Palmar de Troya, un poble. de 2.340 habitants, prop de Sevilla. Tots els presents assisteixen a l’acte religiós sense mascareta i sense respectar les mesures de seguretat sanitàries.

El diari El Periódico ha tingut accés a un vídeo que va gravar un dels assistents en què es pot veure, per exemple, que tots els assistents besaven una imatge del nin Jesús sense que ningú la netegés després. Entre els assistents a la missa hi havia nins i nounats.

La celebració de la missa, tal com es van desenvolupar els esdeveniments, va donar com a resultat un allau de contagis entre els veïnats de l’esmentat poble, de només 2.340 habitants. El municipi està confinat perimetralment i amb l’activitat no essencial tancada, des del passat 16 de gener.

El brot dectectat ha causat, fins ara, la mort a tres capellans i una monja i hi ha més de 70 positius. Tots ells havien assistit a l’esmentada missa.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència