Connect with us

Actualitat

Artà exigeix que li siguin assignats més doblers per poder destinar als sectors afectats per la pandèmia

Artà també decideix suspendre les festes de Sant Salvador d'enguany

La junta de portaveus va decidir per unanimitat passar dels 70.574,72 € ja assignats als 120.000 € per institució

La junta de portaveus de l’Ajuntament d’Artà ha acordat sol·licitar al Govern i al Consell de Mallorca un increment de la quantitat de la convocatòria del fons mixt d’ajuts d’aquestes institucions per als sectors productius afectats per les restriccions derivades de la pandèmia de la Covid-19. Els representants dels grups municipals es reuniren per debatre la possibilitat de passar de la quantitat assignada (70.574,72€) a la quantitat de 120.000€ sempre i quan el Govern i Consell de Mallorca puguin aportar la mateixa quantitat.

La junta de portaveus acordà, així mateix, incrementar la seva aportació fins als 120.000 euros, d’acord a les disponibilitats pressupostàries de l’Ajuntament, i d’aquesta manera, en cas de que la resposta sigui positiva, el municipi comptarà amb 360.000 euros per destinar a aquests sectors afectats per la pandèmia. Aquesta setmana s’han reunit també els tècnics municipals per definir quines són i com gestionar les línies d’ajuda d’aqueta convocatòria.

La junta de portaveus municipal acordà, així mateix, incrementar la seva aportació fins als 120.000 euros, d’acord a les disponibilitats pressupostàries de l’Ajuntament, i d’aquesta manera, en cas de que la resposta sigui positiva, el municipi comptarà amb 360.000 euros per destinar a aquests sectors afectats per la pandèmia. Aquesta setmana s’han reunit també els tècnics municipals per definir quines són i com gestionar les línies d’ajuda d’aqueta convocatòria.

La junta de portaveus municipal acordà, així mateix, incrementar la seva aportació fins als 120.000 euros, d’acord a les disponibilitats pressupostàries de l’Ajuntament

Aquest fons mixt, acordat el passat 15 de gener entre administracions, agents socials, econòmics i polítics, en el marc del Pacte per a la Reactivació de les Illes Balears, compta amb una aportació del Govern de 10 milions d’euros, amb altres 10 milions d’euros del conjunt dels ajuntaments, i 10 milions més dels distints consells insulars.

Mitjançant aquest fons, els ajuntaments finançaran línies d’ajuts a empreses i autònoms per ajudar a pal·liar les pèrdues en els sectors econòmics de cada municipi especialment afectats per la pandèmia o per les restriccions i limitacions derivades. La voluntat és que el criteri de sectors inclosos a les convocatòries dels ajuntaments sigui ampli i flexible, atenent la realitat de cada municipi i d’acord a l’autonomia municipal.

Són tendència

© 2021 defrancdigital.com