Connect with us

Comunitat

Investiguen el robatori de més de 200 quilos de maduixes en diferents hivernacles de l’interior de Mallorca

Un home i una dona, que sempre actuaven de nit, són sospitosos per aquests fets

La Guàrdia Civil ha procedit a la recerca d’un home i una dona, tots dos de nacionalitat espanyola, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força.

Agents de la Guàrdia Civil dedicats a la recerca dels delictes ocorreguts en zones rurals, explotacions agrícoles i ramaderes van iniciar una investigació després d’haver rebut diverses denúncies i informacions relacionades amb el robatori de maduixes en diferents explotacions de l’interior de Mallorca. Els fets que ara són investigats es remunten al passat mes de gener.

Per aquesta raó, es va decidir establir un operatiu que va donar com a resultat la recerca d’aquestes dues persones, que accedien a les explotacions sempre de nit, tallaven la tanca que delimitava la propietat i una vegada a l’interior recol·lectaven amb rapidesa les maduixes i abandonaven el lloc amb un vehicle. Dies abans de la seva identificació van ser sorpresos pel propietari d’una explotació, el qual va avisar a la Guàrdia Civil, deixant els autors 40 quilos de maduixes recollides però abandonades.

Les recerques continuen obertes per a determinar si hi havia més implicats en els fets investigats.

Són tendència