Connect with us

Actualitat

La detenció d’un jove de 20 anys permet esclarir nombrosos robatoris en habitatges de Manacor

La detenció d'un jove de 20 anys permet esclarir nombrosos robatoris en habitatges de Manacor

L’arrestat va ser sorprès mentre intentava forçar un pany i va poder ser capturat després d’una llarga persecució a peu pels carrers de la ciutat

Una recerca conjunta entre la Policia Nacional i Policia Local han permès esclarir més de deu robatoris en habitatges de Manacor, després de la detenció d’un jove de 20 anys d’origen marroquí.

Els fets van ocórrer aquest passat dimecres quan la Policia Local de Manacor va ser alertada per un veïnat que una persona estava intentant forçar un habitatge, facilitant la descripció de l’individu.

La patrulla policial, va localitzar al presumpte autor, qui en ser sorprès va emprendre la fugida a la carrera, iniciant els agents la persecució a peu per la carrers de la ciutat, aconseguint interceptar-lo gairebé a la sortida del nucli urbà, procedint a la seva detenció per una temptativa de robatori amb força.

Paral·lelament, des de fa uns mesos, la Policia Nacional a Manacor tenia oberta una recerca a fi d’identificar a l’autor o autors de diversos robatoris amb força que s’estaven produint a la ciutat. A l’ara detingut se l’acusa de ser l’autor de deu robatoris amb força en diferents habitatges.

El detingut en un primer moment va facilitar les dades d’identitat del seu germà per a evitar ser reconegut, ja que li consten nombrosos antecedents policials, així com una requisitòria judicial vigent per al seu ingrés en un centre de menors del qual s’havia escapat abans de complir la majoria d’edat.

El presumpte autor va passar a disposició judicial i posteriorment va ingressar en el centre de menors.

Són tendència