Connect with us

Societat

Demanen la col·laboració ciutadana per a localitzar a testimonis o implicats en un accident mortal ocorregut en la carretera de Manacor

Demanen la col·laboració ciutadana per a la localitzar a testimonis o implicats en un accident mortal ocorregut en la carretera de Manacor

El succés va tenir lloc el passat 27 de gener i on va morir una persona

La Guàrdia Civil ha emès aquest dijous un comunicat per a demanar la col·laboració ciutadana amb la finalitat d’esclarir un accident de trànsit mortal, ocorregut el passat dia 27 de gener, en el quilòmetre 10,800 de la carretera de Manacor, a l’altura del municipi d’Algaida. En el sinistre va morir atropellat un jove de 34 anys.

En el succés es van veure implicats dos vehicles petits, un de color vermell i un altre de color gris. D’aquest últim es va baixar el conductor que va resultar atropellat per un tercer vehicle implicat i va provocar que morís en el lloc dels fets.

La Guàrdia Civil sol·licita col·laboració ciutadana per a la identificació d’una parella jove que conduïa un vehicle tipus SUV i d’un home que conduïa un vehicle tipus furgoneta o tot terreny possibles testimonis dels fets que es van detenir en un costat de la carretera poc després de l’accident.

En cas de tenir informació cridar al número de telèfon 971774263 Central Operativa de Trànsit de la Guàrdia Civil de les Illes Balears.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència