Connect with us

Actualitat

La Policia Local de Manacor protesta al plenari per les ‘condicions de feina’

Més de 40 policies assisteixen al ple després que els sindicats demanassin la dimissió del regidor Miquel Perelló

Els sindicats policials de l’Ajuntament de Manacor varen demanar fa tres setmanes el cessament del regidor d’Interior del Consistori i president de la Comissió Tècnica de la Policia Local, Miquel Perelló. Davant aquesta demanda i per mostrar el seu malestar amb les seves condicions de feina més d’una quarantena de Policies han fet acte de presència al darrer plenari abans de les vacances en símbol de protesta.

Els policies han estat organitzats i han respectat cada torn del plenari i no han tingut cap intervenció. La seva protesta ha estat doncs simbòlica, ja que aquest col·lectiu no té dret a vaga sense un permís.

La Policia Local demana voluntat negociadora que considera no hi ha per part del regidor esmentat. El tema l’han tret des de l’oposició en el torn de preguntes on s’ha demanat directament a Perelló per part del representant de Volem Manacor, Carles Grimalt, per què creia que s’havia demanat la seva destitució.

Perelló ha reconegut que no reunir la comissió tècnica tal com marca el reglament va ser un error i que ara està fent feina per pal·liar-lo.

Grimalt l’ha titllat “d’irresponsable” en la seva feina i de tenir als policies esperant solucions des de fa massa temps. També ha matisat pel que fa a compensació econòmica, que un Policia Local a Manacor cobra a 0,90 euros les hores extres en dissabte i no arriba als 2 euros els diumenges

La Policia Local demana resoldre temes d’organigrama, revisió d’horaris i torns, millorar el servei de destinació dels majors de 55 anys, que es cobreixin les vacant o la compensació de serveis extraordinaris entre altres.

Són tendència