Connect with us

Comunitat

“Explicacions o dimissions”

Se situa per sota dels 400 casos per cada 100.000 habitants

Més per Mallorca dóna un plaç de 24 hores als socialistes perquè donin les explicacions oportunes sobre la vacunació d’alts càrrecs polítics

Ultimàtum de Més per Mallorca al PSIB sobre la vacunació d’alts càrrecs polítics. Demanen explicacions o dimissions i donen de termini fins aquest divendres, com a data límit, per rebre una justificació convincent dels seus socis de Govern.

Més per Mallorca, hores després que és coneixes la notícia, ja va demanar públicament la dimissió dels afectats, tots ells càrrecs socialistes en el Govern i en el Consell, i que s’haurien vacunat el primer dia de campanya a Balears

Es tracta de la directora insular de Gent gran del Consell, Sofia Alonso, la subdirectora d’Atenció a la Cronicitat de la conselleria de Salut, Angélica Miguélez i el coordinador de la campanya per part de l’IBSalut, Carlos Villafáfila.

Els fets han provocat una polseguera política entre els diferents grups polítics que gestionen les principals institucions de les illes, a nivell insular i autonòmic.

Aquest mateix dijous, el vicepresident del Govern i conseller de Transició Energètica i Sectors Productius, Juan Pedro Yllanes, ha defensat que qui s’hagi botat el protocol de vacunació “ha de ser destituït o dimitir”.

La presidenta del Govern, Francina Armengol, aquest passat dimecres a Cala Rajada, assegurava que a Balears “no es vacuna a ningú per ser polític, es vacuna sota criteris tècnics”.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.

Són tendència

© 2022 defrancdigital.com